Dinner on Sunday, 1.7.2007   
   Das Bauernhaus   
English menu       German menu (official offer)








   Mediterranean Buffet   
Ciabatta with Basil Dip and Aioli
˜
Minestrone with Pesto
Antipasti:
Marinated Eggplants, Tomatoes, Sweet Peper, Zucchini, Mushrooms, and Fennel
Various Green and Vegetable Salads
Sardinian Sheep Cheese with Olives
˜
Mozarella with Tomatoes and Basil Pesto
Marinated Green and Black Olives
Selection of Thin Cold Meat
Roast Beef
˜
Chicken Breast filled with Spinach and Cheese, accompanied by Mushroom Risotto
Salmon / Redfish with Zucchini and Rosemary Potatoes
Pasta Arrabiata (vegetarian)
˜
Fruit Mousse
Panna Cotta on Pulp of Raspberry








   Mediterranes Buffet   
Ciabatta mit Basilikumcreme und Aioli
˜
Minestrone mit Pesto
Antipasti:
Marinierte und eingelegte Auberginen, Tomaten, Paprika, Zucchini, Pilze und Fenchel
Verschiedene Blatt- und Gemüse-Salate
Sardischer Schafskäse mit Oliven
˜
Mozarella mit Tomaten und Basilikumpesto
Eingelegte grüne und schwarze Oliven
Aufschnittplatte
Roast Beef
˜
Mit Spinat und Käse gefüllte Poulardenbrust auf Pilzrisotto
Lachs / Rotbarsch auf Zucchinigemüse mit Rosmarinkartoffeln
Nudeln mit pikanter Tomatensauce (vegetarisch)
˜
Variation von Früchtemousse
Panna Cotta Creme an Himbeermark